Overgang fra børnehaven

I marts inviterer skolen til lokalindskrivning, hvor barnet og dets forældre hilser på skolens ledelse og får en lille uformel snak om den kommende skolestart.
Barnet tegner i den forbindelse en tegning, som gemmes til slutningen af 9. klasse, hvor den bliver overrakt ved dimissionen sammen med afgangsbeviset.

For de børn, hvor forældre og børnehaver vurderer, at skolen skal være opmærksomme på særlige hensyn omkring skolestart, afholdes der overleveringsmøder med deltagelse af forældre, skole, børnehave og evt. psykolog, talepædagog eller andre.

Den 1. maj starter børnene i Mini-Udsigten (se mere herom under fanen Førskole og Mini Udsigten).

Umiddelbart inden sommerferien inviterer skolen alle forældre, til kommende 0. klassebørn, til et møde der handler om tiden fra 1. maj og frem til sommerferien.

OBS! Informationsmøde for kommende 0.klasser bliver afholdt
onsdag den 25. november 2020 kl. 17-19.